Denna tårta kan jag längta till. Den blir bara godare ju längre den får stå. Så man hoppas verkligen att det blir kvar från första bjudningen.
Tårtbotten
200gr kavring eller mitt nötbröd med kavringkryddor
75gr smält kokosolja. (Smakfri)
Fyllning
1burk ansjovis
1burk kokosgrädde mest fasta vita
1 rulle med getost( typ färskost som är skivad i plastförpackning)
1liten rödlök
1msk spad från ansjovisen
Salt o peppar
3 gelatinblad
Kör brödet i matberedare och rör ner kokosoljan. Tryck ut i en springform och ställ svalt.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Mixa en ansjovis, spad, allt vita från kokosgrädde och lite vätska med getosten. Krydda med salt och peppar. Va inte rädd att salta.
Hacka lök och filéer och rör i.
Vill man kan man ha i dill, purjo, kapris, caviar eller tomatpure. Använd fantasin:-)
Jag ville ha min väldigt enkel.
Krama ur bladen. Värm bladen i en kastrull. Häll i och blanda väl. Häll ut i formen. Ställ svalt i nån timma.
Blir bara godare ju fler dagar den får stå.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar