Men av någon anledning fick jag för mig att göra egen på mitt vis. Så jag fick ett innehåll utan gluten.
Mitt recept
Kalvfärs
Kycklinglever(mixad i matberedare)
Kycklingkött som jag plockat av från min buljongkokning av. (Man kan använda färs eller hackad kyckling eller annat kött)
Chiafrön som lagts i kycklingbuljong natten innan.
salt/peppar
mejram och timjan efter smak
salt/peppar
mejram och timjan efter smak
Kokosmjölk, det vita fasta(valfritt)
Ner med allt i stekpannan/kastrull och låt bli färdigstekt tillsätt kokosmjölk om du vill ha de och låt puttra under omrörning.
Till detta serverades kokta skivade rödbetor och stekt ägg.
Till detta serverades kokta skivade rödbetor och stekt ägg.
Pölsa på mitt vis. :-)
OBS bilden är utan kokosmjölk. Tyckte det va mycket godare med. :-)
Tack, detta ska jag laga i helgen!
SvaraRadera