Helstekt kalkonbröst med glutenfri pasta med broccoli och basilikasås. (Pastan är samma recept som tacobröd och lasagneplattor skuret i långa band)
Sätt ugnen på 175grader.
Lägg kalkonbröstet i en stekpåse och hacka i lök, lite palsternacka och pressa i citron. Krydda. Stäng påsen och sätt i en stektermometer. Innertemperaturen skall bli 70grader
Sås
Broccoli
Lök
Palsternacka
Färsk Basilika
Salt/peppar
Cayennepeppar
Skiva broccoli tunt. Koka i lite vatten. När kalkonen sen är klar häll i skyn och lök och palsternacka i broccolin(häll inte bort vattnet) tillsätt färsk basilika.
Mixa med stavmixer. Krydda.
Koka upp vatten och salt, lägg i pastan. Koka ca 2-3min.
Gott gotti gott! :-)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar