tisdag 18 november 2014

Snart är det Jul, jul strålande jul. Mer strålande blir den med bra mat och om man är ute i god tid :-)

Inom snar framtid kommer jag lägga upp lite recept på julmat som kan förberedas och antingen frysas långt innan jul, kommer börja med de recept som funkar bäst för detta. För är det nåt som man ska försöka undvika så är det ju stress och det tenderar ju att bli ett stressmoment när det kommer till matlagningen kring jul och allt som hör julen till.

Jag har tänkt förbereda och frysa in en del mat. Det ger ju mer tid till att skriva rim. :-) 

Som sagt inom kort kommer julmat gjorda från grunden utan onödiga tillsatser att finnas på bloggen samlade under etiketten  JUL, bl.a Leverpastej, Terrin, julbröd, fläskkorv, Janssonsfrestelse, sill, rödbetsallad, rödkål, Lussekatter, glögg och tillbehörs tips när man väljer bort potatisen mm.

Det finns redan nu juligare "vanliga" recept under JUL-etiketten.

Vad har du på ditt julbord?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar