fredag 27 februari 2015

Cashewnötswienernougat....mmmmm...

Perfekt pralin som förvaras i frysen om man lyckas ha några kvar innan det kommer besök vill säga:-) 

Allt som ingår är:
Naturella cashewnötter
Kokosolja
Vaniljpulver 
Raw kakao
Honung
Valnötter
Havssalt
Lakritspulver(valfritt) 

Mixa nötter i matberedare tills det är alldeles slätt, tillsätt kokosolja. Mixa. Tillsätt vaniljpulver, kakao och lakritspulver efter tycke och smak. Mixa. 
Rör sedan ner valnötter och salt. 
Häll på bakplåtspapper. Vik ihop och tryck ut smeten. In i frysen en stund så den får stelna en aning. Hinner den bli för hård så låt den stå framme tills den blir skärbar och bitarna får snygg snittyta 

Förslag på smaksättning. 
Kaffe( mixa med snabbkaffe med nötter från början så de hinner smälta) 
Apelsinskal
Chili

Som sagt dessa var försvinnande goda!!!!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar